Support
Brug for hjælp til Zen Social?
Skriv til support@zensocial.app — vi svarer inden for få hverdage.
Ofte stillede spørgsmål
- Log ind. Zen Social bruger Promise, Apple, Facebook eller Google. Har du tidligere logget ind med adgangskode, så brug "Gendan din konto" på login-skærmen.
- Forlad en cirkel. Åbn cirklen → Medlemmer → dit navn → Forlad. Du kan altid forlade en cirkel.
- Slet din konto. Profil → Indstillinger → Slet konto. Det fjerner din konto og dit indhold permanent.
-
Anmeld et problem i en cirkel. Kontakt først cirklens administratorer; kan det ikke løses dér, så skriv til support@zensocial.app.